Moduulirakentaminen | Laadukasta ja nopeaa | FM-Haus

  

  

nykyaikainen moduulirakentaminen on kustannustehokasta

MODUULIRAKENTAMINEN
LAATUA JA NOPEUTTA RAKENTAMISEEN

 

moduulirakentaminen on laadukas vaihtoehto

 

Siirtokelpoista moduulirakentamista

Moduulirakentaminen on oikea ratkaisu silloin, kun tilatarve on nopeastikin muuttuva tai rakennus halutaan siirtää kätevästi paikasta toiseen. Kuljetamme moduulirakenteiset valmiit tilat tilaelementteinä paikalleen. Moduulirakentaminen on nopeaa ja rakennuksen pystytys tapahtuu nopeimmillaan jopa viikossa.

Suomen suurimpien moduulirakennusten kokonaistoimittajana valmistamme rakennukset täysin valmiiksi tuotantotiloissamme pienkalusteita myöten. Moduulirakentamisella saat uuden rakennuksesi avaimet käteen luotettavasti, nopeasti ja vaivattomasti.

 

Siirtokelpoinen moduulirakentaminen vastaa lisääntyvään kaupan ja asumisympäristöjen muutostarpeeseen. Mestarimoduuleilla voidaan rakentaa esimerkiksi päivittäistavarakauppoja, kouluja, päiväkoteja, palvelukeskuksia ja muita siirrettäviä rakennuksia.

Yksi- tai kaksikerroksiset rakennukset voidaan tarvittaessa siirtää helposti paikasta toiseen ja ne kestävät useampiakin siirtoja.

MODUULIRAKENTAMINEN - ASIAKKAAN TARPEEN MUKAAN SUUNNITELTU JA TOTEUTETTU

Teemme lupakuvat ja arkkitehtisuunnitelmat, tarvittaessa myös haemme luvat ja toteutamme tuotanto- tai toimitilan alusta loppuun. Tuotannossa on käytössä ISO 9001:2000 standardin mukainen laadunvalvonta- ja toimintajärjestelmä.

 

Moduulirakentaminen ammattitaidolla FM-Haus Oy:ltä

Uuden ajan moduulirakentamisen tuotantolaitos

Investoimme vuonna 2016 yli 3 200 neliötä uutta tuotantotilaa mahdollistaaksemme erityisen suurien moduulien rakentamisen tehokkaasti ja nopeasti. Pystymme valmistamaan jopa 5 000 neliötä vuodessa täysin valmiita moduulirakenteisia kohteita. 

Mestarimoduuli
  • Rakennus täysin siirrettävissä uuteen paikkaan
  • Suurikin moduulirakennus käyttövalmis viikoissa
  • Moduulit valmistetaan kuivissa sisätiloissa
  • Rakennus räätälöidään käyttötarpeen mukaisesti
  • Turvallinen, laadukas, ekologinen moduulirakentaminen

FM-Haus toimii puuelementtirakentamisen kolmella alueella: Mestarihallit, valmiit siirtokelpoiset Mestarimoduuli-rakennukset ja Mestarielementit. Yli 2 000 tyytyväistä asiakasta kaupan, teollisuuden, maatalouden ja julkisrakentamisen alalla on valinnut tilaratkaisuksi Mestari-tuotteen. FM-Hausin tuotteet valmistetaan Jokioisilla.

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 Jokioinen
puh. (03) 424 9100

- Hallit
- Moduulirakentaminen
- Puuelementti