FM-Hausin laajennuksen edistyy reippaasti | Mestarihalli

phone mail map marker

phone mail map marker

FM-Haus Oy:n tuotantohallin laajennusosaa pystytetään

Jokioisilla alkoi FM-Hausin oma Mestarihallin seinien pystyttäminen kauniissa talvisäässä. Työmaalla ollaan aikataulussa ja seinien pystyttämisen jälkeen aloitetaan asentamaan kattomoduuleita. Uudet tilat otetaan heti valmistuttuaan käyttöön ja ensimmäisten elementtien on tarkoitus valmistua uusissa puitteissa huhtikuussa.

Jokioinen näyttäytyy 10-tielle teollisuudelle tärkeänä paikkana, sillä tien varrella on monta yritystä. Tiellä ajaessa onkin paljon katsottavaa ja Mestarihallin laajentuminen uudistaa seutua.

FM-Hausille on tärkeää tehtaan hyvä sijainti, sillä kaikki Mestarihallit valmistetaan Jokioisilla ja kuljetetaan sitten kohteisiin ympäri Suomen!

Jos sinäkin haluat laajentaa toimitilaasi puurakenteisilla, tehdasvalmisteisilla Mestarihalli-elementeillä, ota meihin yhteyttä niin teemme tarjouksen.

 

 

FM-Haus toimii puuelementtirakentamisen kolmella alueella: Mestarihallit, valmiit siirtokelpoiset Mestarimoduuli-rakennukset ja Mestarielementit. Yli 2 000 tyytyväistä asiakasta kaupan, teollisuuden, maatalouden ja julkisrakentamisen alalla on valinnut tilaratkaisuksi Mestari-tuotteen. FM-Hausin tuotteet valmistetaan Jokioisilla.

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 Jokioinen
puh. (03) 424 9100

- Hallit
- Moduulirakentaminen
- Maneesin rakentaminen
- Puuelementti