Mestarihallien tuotantotila laajenee Jokioisilla | Mestarihalli

phone mail map marker

phone mail map marker

FM-Haus Oy laajentaa omaa tuotantoaan

FM-Haus Oy aloitti oman tuotannon laajennustyöt marraskuun lopulla 2015, tuotantotilaa tulee 10-tien varteen lisää 3250m². Uusi huhtikuussa valmistuva laajennus mahdollistaa sen että pystymme entistä tehokkaammin ja laadukkaammin tuottamaan kaikki puiset hallielementit.

Suomen nykyisessä ilmastonalassa on entistä tärkeämpää turvata puuelementtien ja raaka-aineiden säältäsuojaus koko ketjun ajan - eli puuelementtien valmistus ja säilytys kuivissa tasalämpöisissä olosuhteissa takaa tuotteen korkean laadun, sekä rakennukselle pitkän turvallisen käyttöiän. Tämän vuoksi FM-Haus Oy näki tarpeelliseksi laajentaa omia tuotantotilojaan. Suuremmissa tiloissa myös elementtien pakkaaminen ja lastaus helpottuu.

Uusien tilojen myötä hallien rakentaminen paikanpäällä säässä kuin säässä helpottuu, paranee ja tehostuu entisestään. Olemme mielellämme mukana myös teidän halliprojektissanne!

 

FM-Haus Oy:n laajennustyömaalla on perustus hyvässä vauhdissa: Hallin nostureiden asentaminen aloitetaan tammikuun aikana ja tarkoitus on saada uuden laajennusosan tuotanto vauhtiin jo tämän vuoden huhtikuussa.

FM-Haus toimii puuelementtirakentamisen kolmella alueella: Mestarihallit, valmiit siirtokelpoiset Mestarimoduuli-rakennukset ja Mestarielementit. Yli 2 000 tyytyväistä asiakasta kaupan, teollisuuden, maatalouden ja julkisrakentamisen alalla on valinnut tilaratkaisuksi Mestari-tuotteen. FM-Hausin tuotteet valmistetaan Jokioisilla.

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 Jokioinen
puh. (03) 424 9100

- Hallit
- Moduulirakentaminen
- Maneesin rakentaminen
- Puuelementti