Kartanon hakevarasto & lämpökeskuksen rakennus | Mestarihalli

phone mail map marker

phone mail map marker

Söderlångvikin kartano

Mestarihalli-elementeillä valmistui marraskuussa 2015 hakevarasto ja lämpökeskus Kemiönsaareen, Söderlångvikin kartanoon.

Söderlångvikin kartano on kulttuuripersoona, lehtikustantaja ja mesenaatti Amos Anderssonin säätiölle perintönä jättämä museo, mikä kertoo hänen elämäntarinansa, ja jota hoidetaan edelleen hänen viimeisen tahtonsa mukaan. Tähän kulttuurihistoriallisesti merkittävään kartanomiljööseen saimme toteuttaa hakelämpökeskuksen, sekä hakevaraston.

Lämpökeskus on betonirakenne verhottuna lämpöeristetyllä puuelementillä, ja puisilla kattoristikoilla, ja hakevarasto on kylmä varastotila, jonka avoin etuseinä mahdollistaa hakkeen siirron suurillakin koneilla. Konesaumakatto viimeisteli kartanomiljöön näyttävän lämpökeskuksen. Lämpökeskuksella lämmitetään kasvihuoneita, joissa tuotetaan omenia, tomaatteja, kukkia ja hunajaa, sekä pakkaustiloja, ja myöhemmin myös muita kartanon rakennuksia.

Tarvitsetko hakevarastoa tai lämpökeskusta? Soita meille (03) 424 9126 tai pyydä tarjous tällä lomakkeella.

 

 

FM-Haus toimii puuelementtirakentamisen kolmella alueella: Mestarihallit, valmiit siirtokelpoiset Mestarimoduuli-rakennukset ja Mestarielementit. Yli 2 000 tyytyväistä asiakasta kaupan, teollisuuden, maatalouden ja julkisrakentamisen alalla on valinnut tilaratkaisuksi Mestari-tuotteen. FM-Hausin tuotteet valmistetaan Jokioisilla.

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 Jokioinen
puh. (03) 424 9100

- Hallit
- Moduulirakentaminen
- Maneesin rakentaminen
- Puuelementti