Tammelaan rakennettiin koteja | Mestarihalli

phone mail map marker

phone mail map marker

Nyt rakennamme myös uusia koteja!

Tammelaan, Lounais- Hämeeseen, nousi tämän kesän ja syksyn aikana olevan liikerakennuksen päälle asuintiloja edistyksellisellä puuelementtitekniikalla. Mestarihalli-elementeillä toteutettiin yksikerroksisesta talosta kaksikerroksinen, ja näin saatiin luotua asuintilaa 11 asunnon verran taajaman ydinkeskustaan.

Asuintilat toteutettiin tehdasvalmisteisilla, valmiiksi lämpöeristetyillä puuelementeillä, sekä kylpy- ja saunatilat valmiilla moduleilla, jotka asennettiin käyttövalmiina paketteina asuntoihin.

Mestarihalli-puuelementtien keveyden vuoksi FM-Haus Oy pystyy korottamaan  rakennusta helposti ja kustannustehokkaasti ylöspäin, ja näin täydennysrakentamisella pystytään luomaan lisätilaa helposti ja kustannustehokkaasti. Vanhan päälle rakentaminen kannattaa pitää mielessä myös silloin kun rakennusoikeutta on jäljellä, mutta tontille ei enää mahdu.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää, joten soita (03) 424 9126 tai pyydä tarjous tällä lomakkeella.

 

 

FM-Haus toimii puuelementtirakentamisen kolmella alueella: Mestarihallit, valmiit siirtokelpoiset Mestarimoduuli-rakennukset ja Mestarielementit. Yli 2 000 tyytyväistä asiakasta kaupan, teollisuuden, maatalouden ja julkisrakentamisen alalla on valinnut tilaratkaisuksi Mestari-tuotteen. FM-Hausin tuotteet valmistetaan Jokioisilla.

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 Jokioinen
puh. (03) 424 9100

- Hallit
- Moduulirakentaminen
- Maneesin rakentaminen
- Puuelementti