Tule meille töihin! | Mestarihalli

phone mail map marker

phone mail map marker

Etsimme joukkoomme projektipäällikköä

Projektipäällikkönä tulet toimimaan asiakasrajapinnassa ja hoitamaan projektin johtamiseen liittyviä tehtäviä. Työssäsi vastaat asiakasprojektin etenemisestä, aikataulu- ja kustannustehokkaasti asiakkaan parhaaksi.

Työpaikkasi on FM-Haus Oy:n toimistolla Jokioisilla 10 hengen tiimissä. Luotettavana kumppanina FM-Haus Oy toimii vastuullisesti ja rehellisesti asiakkaan parhaaksi, kuten sinäkin. Yrityksemme perustuksena on motivoitunut henkilökunta.

SINÄ, joka tunnollisena ihmisenä pidät haasteista ja asioiden loppuun viemisestä, tämä paikka on juuri sinulle!

Projektipäälliköllämme on tehtävään sopiva koulutus (AMK/yliopisto) ja useampi vuosi aikaisempaa kokemusta rakennusalalta. Viihdyt asiakasrajapinnassa sekä omaat myynnillisen ja asiakaslähtöisen asenteen. Pyrit jatkuvasti kehittymään työssäsi ja tähtäämään tavoitteissasi korkeammalle. Viihdyt osana tiimiä ja ymmärrät yksilön merkityksen osana kokonaisuutta – ja lopputuloksena on tyytyväinen asiakas.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa kielitaitoa (suomi ja englanti, muut kielet plussaa).

Rekrytoinnista vastaa VMP Group.
Hakemus tulee toimittaa 23.11.2015 mennessä osoitteeseen forssa@vmp.fi

Liitäthän mukaan cv:n ja palkkatoivomuksen.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön osoitteeseen silja.syrjala@vmp.fi tai numeroon +358 50 917 8540 (arkisin klo 8-16).

Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

 

FM-Haus toimii puuelementtirakentamisen kolmella alueella: Mestarihallit, valmiit siirtokelpoiset Mestarimoduuli-rakennukset ja Mestarielementit. Yli 2 000 tyytyväistä asiakasta kaupan, teollisuuden, maatalouden ja julkisrakentamisen alalla on valinnut tilaratkaisuksi Mestari-tuotteen. FM-Hausin tuotteet valmistetaan Jokioisilla.

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 Jokioinen
puh. (03) 424 9100

- Hallit
- Moduulirakentaminen
- Maneesin rakentaminen
- Puuelementti