Valmiit elementit takaavat nopean pystyttämisen | Mestarihalli

  

  

Mestarihalli elementtipakettina

Mestarihalli suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Huolellisen suunnittelun jälkeen valmistetaan valmiit osat määrämittaan. Puuelementit valmistetaan koneellisesti laadukkaista materiaaleista. Mestarihalli-tehtaalla Jokioisilla elementti valmistuu tuotantotyöntekijöiden ja koneiden saumattomassa yhteistyössä. Elementit rakennetaan tehtaan linjastolla ja linjaston lopussa on asennusvalmis Mestarihalli-elementti, joka suojataan kuljetuksen ajaksi. Koska Mestarihallit tulevat työmaalle elementteinä, on hallin pystytys nopeaa ja vaivatonta.

Helsingin Honkasuolle kohoaa kaupunkikylä, jonne FM-Haus Oy on toimittanut seinäelementit ja kattoristikot. Talojen hirret on valmistanut Oy Timber Frame Ltd. FM-Hausin toimitettua elementit on työmaalla tehty asennusta omassa tahdissa. Honkasuon sivuilta pääset katsomaan kuinka taloprojektit edistyvät.

FM-Haus toimii puuelementtirakentamisen kolmella alueella: Mestarihallit, valmiit siirtokelpoiset Mestarimoduuli-rakennukset ja Mestarielementit. Yli 2 000 tyytyväistä asiakasta kaupan, teollisuuden, maatalouden ja julkisrakentamisen alalla on valinnut tilaratkaisuksi Mestari-tuotteen. FM-Hausin tuotteet valmistetaan Jokioisilla.

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 Jokioinen
puh. (03) 424 9100

- Hallit
- Moduulirakentaminen
- Maneesin rakentaminen
- Puuelementti