Valmiit elementit takaavat nopean pystyttämisen | Mestarihalli

phone mail map marker

phone mail map marker

Mestarihalli elementtipakettina

Mestarihalli suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Huolellisen suunnittelun jälkeen valmistetaan valmiit osat määrämittaan. Puuelementit valmistetaan koneellisesti laadukkaista materiaaleista. Mestarihalli-tehtaalla Jokioisilla elementti valmistuu tuotantotyöntekijöiden ja koneiden saumattomassa yhteistyössä. Elementit rakennetaan tehtaan linjastolla ja linjaston lopussa on asennusvalmis Mestarihalli-elementti, joka suojataan kuljetuksen ajaksi. Koska Mestarihallit tulevat työmaalle elementteinä, on hallin pystytys nopeaa ja vaivatonta.

Helsingin Honkasuolle kohoaa kaupunkikylä, jonne FM-Haus Oy on toimittanut seinäelementit ja kattoristikot. Talojen hirret on valmistanut Oy Timber Frame Ltd. FM-Hausin toimitettua elementit on työmaalla tehty asennusta omassa tahdissa. Honkasuon sivuilta pääset katsomaan kuinka taloprojektit edistyvät.

FM-Haus toimii puuelementtirakentamisen kolmella alueella: Mestarihallit, valmiit siirtokelpoiset Mestarimoduuli-rakennukset ja Mestarielementit. Yli 2 000 tyytyväistä asiakasta kaupan, teollisuuden, maatalouden ja julkisrakentamisen alalla on valinnut tilaratkaisuksi Mestari-tuotteen. FM-Hausin tuotteet valmistetaan Jokioisilla.

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 Jokioinen
puh. (03) 424 9100

- Hallit
- Moduulirakentaminen
- Maneesin rakentaminen
- Puuelementti