Moderni pikaruokaravintola on puurunkoinen halli | Mestarihalli

phone mail map marker

phone mail map marker

Moderni pikaruokaravintola on puurunkoinen halli

Moderni ja tyylikäs Burger King Muurala on uusi pikaruokaravintola Espoossa. Näyttävän virtaviivaisesta rakennuksesta ei ensimmäisenä tule mieleen halli.

– Olemme olleet tyytyväisiä. Kohde valmistui ajallaan, ja saimme kaiken, mitä tarvitsimme. Valmis paketti toimi oikein hyvin, Sami Asumus Rakennus K. Karhu Oy:stä sanoo.

Mestarihalli-elementeistä valmistettu rakennus onkin hyvä esimerkki siitä, miten monipuolisesti Mestarihalli toimii. Puurunkoiset hallielementit on rapattu kivipinnan näköisiksi. Mestarihalli on monikäyttöinen konsepti, joka toteutetaan aina yksilöllisesti.

– Meillä ei ole valmista mallistoa, vaan kaikki tehdään asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan, kertoo myyntipäällikkö Tenho Räisänen FM-Hausista.

Burger King Muuralassa FM-Haus valmisti seinä- ja kattoelementit valmiiden piirustusten pohjalta.

– Voin suositella Mestarihallia. Positiivisinta oli palvelualttius. Mikään ei ollut mahdotonta, vaan kaikesta sovittiin joustavasti. Tämä oli helppoa kaupankäyntiä, Sami Asumus toteaa.

Mestarihallin elementit valmistetaan FM-Hausin tehtaalla Jokioisilla, Kanta-Hämeessä. Kuivaketju on aukoton: kaikki hallielementit valmistetaan tehtaan lämpimissä sisätiloissa.

– Mestarihalli-elementit eivät saa kosteutta edes pystytysvaiheessa, koska jokainen elementti on suojattu muovilla, Tenho Räisänen kertoo.

 

Burger King Muurala

  • Pikaruokaravintola
  • Yksilöllisesti valmistettu Mestarihalli vuonna 2017
  • Materiaali: Puurunko, joka on rapattu
  • Neliöt: 354
  • Sijainti: Espoo
  • Rakennuttaja: www.rakennuskarhu.fi

 

FM-Haus toimii puuelementtirakentamisen kolmella alueella: Mestarihallit, valmiit siirtokelpoiset Mestarimoduuli-rakennukset ja Mestarielementit. Yli 2 000 tyytyväistä asiakasta kaupan, teollisuuden, maatalouden ja julkisrakentamisen alalla on valinnut tilaratkaisuksi Mestari-tuotteen. FM-Hausin tuotteet valmistetaan Jokioisilla.

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 Jokioinen
puh. (03) 424 9100

- Hallit
- Moduulirakentaminen
- Maneesin rakentaminen
- Puuelementti