Asiakas caset | Mestarihalli

phone mail map marker

phone mail map marker

 

Muodikkaasti musta Mestarihalli Salossa muistuttaa enemmän arkkitehdin suunnittelemaa design-myymälää kuin hallia. Avara, kaunis ja valoisa rakennus on tyylikäs kokonaisuus.

- Olemme todella tyytyväisiä, koska saimme juuri sellaisen toimitilan kuin halusimme. Saimme lähinnä seurata vierestä, kun rakentamisen ammattilaiset hoitivat hommat, Mirkka ja Jussi Leino kiittävät.

 

Lempäälän Kannistontiellä seisoo jykevä varastohalli, joka on rakennettu Mestarihalli-elementeistä. Tampereen AV-Palvelu Oy:n rakennuttama halli sisältää 21 vuokrattavaa varastoa.

- Minut yllätti se, että homma toimi niin hyvin. Tilasimme hallin ja saimme juuri sellaisen kuin pitikin! Ihan loistavasti onnistui koko juttu, Vesa Kivistö Tampereen AV-Palvelusta kertoo.

FM-Haus toimitti ulkoseinät, katon, julkisivuverhoilun ja väliseinät. Puurunkoinen halli sai peltiverhouksen.

 

Moderni ja tyylikäs Burger King Muurala on uusi pikaruokaravintola Espoossa. Näyttävän virtaviivaisesta rakennuksesta ei ensimmäisenä tule mieleen halli.

– Olemme olleet tyytyväisiä. Kohde valmistui ajallaan, ja saimme kaiken, mitä tarvitsimme. Valmis paketti toimi oikein hyvin, Sami Asumus Rakennus K. Karhu Oy:stä sanoo.

 

Liedon Tuulissuolla kiiltää useamman peltihallin kokonaisuus. Halleista uusin, lähes 1500 neliön kokoinen uudisosa, on FM-Hausin Mestarihalli. Varastorakennus on osa liki 3000 neliön kokonaisuutta.

Halli saatiin käyttökuntoon ennätysajassa, vain puolessa vuodessa urakan aloittamisesta. Tehokkaan toimitusnopeuden lisäksi halli saa kiitosta huippulaadusta: takuukorjauksia ei ole tarvinnut tehdä, koska mitään korjattavaa ei ole ollut.

FM-Haus toimii puuelementtirakentamisen kolmella alueella: Mestarihallit, valmiit siirtokelpoiset Mestarimoduuli-rakennukset ja Mestarielementit. Yli 2 000 tyytyväistä asiakasta kaupan, teollisuuden, maatalouden ja julkisrakentamisen alalla on valinnut tilaratkaisuksi Mestari-tuotteen. FM-Hausin tuotteet valmistetaan Jokioisilla.

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 Jokioinen
puh. (03) 424 9100

- Hallit
- Moduulirakentaminen
- Maneesin rakentaminen
- Puuelementti