Halli - Elementtihallit ammattitaidolla | FM-Haus Hallit

phone mail map marker

phone mail map marker

halli - elementtihallit FM-housen tarjonnasta

HALLI - ELEMENTTIHALLIT

SUUNNITELLAAN JA TOTEUTETAAN YHDESSÄ HALLI,

JOKA SOPII TÄYDELLISESTI TARPEISIISI

 

halli - elementtihallit jokaiseen tarpeeseen

 

Elementtihallit taipuvat moneen käyttöön

Suurelementtirakentamisen edelläkävijänä tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun jokaiseen tilatarpeeseen. Suunnittelemme ja toteutamme puuelementtirakenteiset hallit teollisuuden, kaupan, maatalouden ja muun yritystoiminnan tarpeisiin. Elementtihallit toimivat erinomaisesti mm. liike-, myymälä- ja toimitiloina, varastoina sekä kylminä ja lämpiminä tuotantotiloina. Jokainen toimittamamme halli on suunniteltu ja toteutettu asiakkaan tarpeen mukaan.

Kokonaisratkaisu on erityisvahvuutemme

Kannamme vastuun hallin koko suunnittelu- ja tuotantoketjusta. Rakentamisen lisäksi toimitamme tarvittaessa hallin lupadokumentit ja arkkitehtisuunnitelmat. Jos sinulla on visio, me toteutamme sen. Kaikki hallit mallinnetaan 3D-suunnittelujärjestelmällä ja rakennetaan Jokioisilla.

Halli, jonka saat käyttöön nopeasti

Mestarihallin nopea käyttöönotto tuo selvää säästöä. Nopeus perustuu porrastettuun suunnittelu- ja toteutusvaiheeseen sekä innovatiiviseen elementtitekniikkaamme nojautuvaan hiottuun tuotantoketjuun.

Elementtihalli on kustannustehokas ja nopea rakentaa

Kehittämämme elementtirakenteen ansiosta hallit voidaan valmistaa alhaisilla tuotantokustannuksilla ja rakennuskohteen pystytys on nopeaa. Ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa erittäin suurtenkin hallien rakentamisen tehokkaasti.

Räätälöityä tilaa

Valmistamamme hallit suunnitellaan yksilöllisesti täyttämään käyttötarkoituksensa vaatimukset ja tarpeet sekä istumaan ympäristöönsä ja asiakkaan yrityskuvaan. Hallin koko, muoto, eristys, ulkonäkö ja pintaverhoilumateriaalit ovat kaikki joustavasti räätälöitävissä. Toteutukseen vaikuttaa mm. käyttötarkoitus, eli tuleeko hallista varasto vai toimitila.

Toimitusvarmat hallit

Valmistamamme elementtihallit ovat erittäin toimitusvarmoja. Standardeja noudattava suunnittelu- ja tuotantoprosessi sekä hyvin tehtäviinsä koulutettu sekä motivoitunut henkilöstö takaa luotettavan ja aikataulussa tapahtuvan hallin käyttöönoton. Toimituspaketti sisältää rakennuksen rungon, kattoristikot, vesikatteen ja ulkoverhouksen. Sopimuksen mukaan halleihin on saatavilla samalla myös lämmöneristeet, ikkunat sekä ovet. Elementtihallit toimitetaan aina asennettuna.

ELEMENTTIHALLIT ASIAKKAAN TARPEEN MUKAAN VALMISTETTUNA

Hallit valmistetaan aina ISO 9001:2000 standardin mukaisen laadunvalvonta- ja toimintajärjestelmän mukaisesti.

 

Laadukkaat hallit FM-Haus Oy:ltä

Puinen elementtihalli on innovatiivinen rakennusmenetelmä

Mestarihalli-tuoteinnovaatio syntyi, kun yhdistimme puun erinomaiset ominaisuudet ja elementtituotannon tehokkuuteen. Kehitystyön tuloksena syntyi valmistustekniikka, jossa kantava puurunko, eristeet ja verhoilu ovat kaikki yhdessä ja samassa vakiomitoitetussa elementissä.

Vakiokokoiset, lujuusluokitellut puuelementit ovat taloudellinen, laadukas ja nopea rakennusmenetelmä. Mestarihallien elementit tehdään valmiiksi tehtaallamme sisätiloissa ulkoverhoilua ja lämmöneristystä myöten. Tämän ansiosta toimittamamme hallit ovat tasalaatuisia ja hallin rakenteet altistuvat luonnonolosuhteille minimaalisesti rakennusvaiheen aikana.

Voit luottaa, että toimittamamme halli on aina korkealaatuinen, sillä käytössä on ISO 9001:2000-standardin mukainen laadunvalvonta- ja toimintajärjestelmä.

Elementtihalli on kestävä valinta

Uusiutuvana ja kierrätettävänä materiaalina puu on ekologinen raaka-aine. Pienentääksemme ympäristön kuormitusta käytämme halleissamme vain tehtaamme lähisahoilta kuljetettua kotimaista, hyvälaatuista kuusta.

Rakennusmateriaalina puu on helposti työstettävä, hengittävä ja kaiuton.

Mestarihalli on

  • Laadukas ja kustannustehokas
  • Helposti laajennettava elementtihalli
  • Hallit ovat nopeasti pystytettävissä
  • Turvallinen, käytännöllinen ja jämäkkä
  • Asiakkaan tarpeisiin räätälöitävä halli
  • Halli tehty Suomessa kotimaisesta puusta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun toimit nyt, myös sinulla voi olla oma halli jo muutaman kuukauden kuluttua. Teemme isoa tilaa – rakennamme elementtihallit teollisuuden, kaupan, maatalouden ja muun yritystoiminnan tarpeisiin.

Pyydä tarjous »

FM-Haus toimii puuelementtirakentamisen kolmella alueella: Mestarihallit, valmiit siirtokelpoiset Mestarimoduuli-rakennukset ja Mestarielementit. Yli 2 000 tyytyväistä asiakasta kaupan, teollisuuden, maatalouden ja julkisrakentamisen alalla on valinnut tilaratkaisuksi Mestari-tuotteen. FM-Hausin tuotteet valmistetaan Jokioisilla.

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 Jokioinen
puh. (03) 424 9100

- Hallit
- Moduulirakentaminen
- Maneesin rakentaminen
- Puuelementti