moduulirakentaminen - hallin rakentaminen | FM-Haus

phone mail map marker

phone mail map marker

MODUULIRAKENTAMINEN

 

moduulirakentaminen on laadukas vaihtoehto hallin rakentamiseen

 

Milloin moduulirakentaminen on oikea ratkaisu?

Moduulirakentaminen on oikea ratkaisu silloin, kun tilatarve on muuttuvaa tai rakennus halutaan siirtää kätevästi paikasta toiseen.

Moduulirakentaminen on vastaus kauppojen ja asuinalueiden lisääntyvään muutostarpeeseen. Yksi- tai kaksikerroksiset moduulirakennukset voidaan tarvittaessa siirtää helposti paikasta toiseen ja ne kestävät useampiakin siirtoja.

Mestarimoduuleilla voidaan rakentaa esimerkiksi päivittäistavarakauppoja, kouluja, päiväkoteja, palvelukeskuksia ja muita siirrettäviä rakennuksia.

Moduulirakenteisen hallin rakentaminen

Moduulirakentaminen aloitetaan tilankäyttösuunnittelulla asiakkaan kanssa ja suunnitelmista jalostetaan rakennuksen 3D-malli, jonka pohjalta varsinainen moduulirakennus valmistetaan. Teemme sisustustyöt valmiiksi aina kalusteita myöden. Myös talotekniikan asennamme jo tehtaalla

Hallin rakentaminen tapahtuu lämpimissä tuotantotiloissamme Jokioisilla. Tuotanto-olosuhteet tehtaalla ovat optimaaliset – moduulit eivät altistu rakentamisen aikana sääolosuhteiden armoille.

Täydellinen kokonaisuus

Valmistamme moduulirakennukset täysin valmiiksi tuotantotiloissamme pienkalusteita myöten ja kuljetamme moduulirakenteiset valmiit tilat tilaelementteinä paikalleen. Moduulirakentaminen on nopeaa ja rakennuksen pystytys tapahtuu parhaimmillaan jopa viikossa.

Mestarimoduuli

  • Rakennus täysin siirrettävissä uuteen paikkaan
  • Suurikin moduulirakennus käyttövalmis viikoissa
  • Moduulit valmistetaan kuivissa sisätiloissa
  • Rakennus räätälöidään käyttötarpeen mukaisesti
  • Turvallinen, laadukas, ekologinen moduulirakentaminen

Moduulirakennuksen toimitus

Valmiit moduulirakennukset suojataan kutistemuovilla tehtaalla ja siirretään kohteeseen erikoiskuljetuksella. Kohteessa moduulit nostetaan perustusten päälle isoilla autonostimilla ja pakkaussuojat poistetaan. Teemme talotekniikan kytkennät moduuleiden välille ja viimeistelemme liitoskohdat. Kohteen rakennusaika työmaalla lyhenee ja kohteet luovutetaan asiakkaalle muutamassa viikossa.

HALLIN RAKENTAMINEN MODUULEILLA - ASIAKKAAN TARPEEN MUKAAN SUUNNITELTU JA TOTEUTETTU

Tuotannossa on käytössä ISO 9001:2000 standardin mukainen laadunvalvonta- ja toimintajärjestelmä.

 

Moduulirakentaminen – Naantalin Vierasvenesatama

Pystytimme Muumimaailman liepeille Naantalin Vierasvenesataman palvelukeskusrakennuksen muutamassa viikossa. Perustuksista avajaisiin aikaa kului noin viitisen viikkoa. Avajaisissa myös saunatilat olivat käytössä ja ravintola auki.

Lue lisää Naantalin Vierasvenesatamasta »

 

 

Moduulirakenteisen hallin rakentaminen on ekologista

Hyödynnämme kaikki materiaalit tarkasti ja kustannustehokkaasti. Hukkaprosentti on pieni, ja kaikki jäljelle jäänyt puutavara käytetään tuotantotilojen lämmittämiseen. Lisäksi lajittelemme ja kierrätämme kaikki pakkausjätteet ja muut jätteet oikeaoppisesti.

Hallin rakentaminen moduuleilla on ekologista myös työmaalla – rakennusjätteen määrä kohteessa on pieni, kun rakennus toimitetaan paikalle moduuleina.

Uuden ajan tuotantolaitos

Olemme Suomen suurimpien moduulirakennusten kokonaistoimittaja. Investoimme vuonna 2016 yli 3 200 neliötä uutta tuotantotilaa mahdollistaaksemme erityisen suurien moduulien rakentamisen tehokkaasti ja nopeasti.

Meiltä moduulirakennukset ja hallin rakentaminen avaimet käteen -toimituksena luotettavasti, nopeasti ja vaivattomasti.

Moduulirakentaminen FM-Hausilla

Idea moduulirakentamiseen syntyi 2000-luvun alussa, kun rakensimme kaupan rakennuksia paikan päällä kohteessa sääolosuhteiden armoilla ja tiukoilla aikatauluilla. Mietimme, miten olisi mahdollista saada tuotteet valmiimpana työmaalle, jotta hallin rakentaminen veisi vähemmän aikaa kohteessa.

Moduulirakentamisen ensimmäiset visiot syntyivät asiakkaan kanssa kahvipöytäkeskusteluissa Hämeenlinnassa. Visioimme moduulirakentamista puuelementtikohteissamme, jonka kautta syntyi uusi moduulirakenteinen tuote Mestari-tuoteperheeseen. Moduulirakentamista varten rakensimme 3200m2 lisää tuotantotilaa. Investointi nosturiratoineen valmistui aikataulullisesti oikeaan aikaan, sillä toimitimme ensimmäisen moduulirakenteisen rakennuksen eväällä 2016 Lohjalle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Valmistamme yksilölliset puurakenteiset moduulirakennukset. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

FM-Haus toimii puuelementtirakentamisen kolmella alueella: Mestarihallit, valmiit siirtokelpoiset Mestarimoduuli-rakennukset ja Mestarielementit. Yli 2 000 tyytyväistä asiakasta kaupan, teollisuuden, maatalouden ja julkisrakentamisen alalla on valinnut tilaratkaisuksi Mestari-tuotteen. FM-Hausin tuotteet valmistetaan Jokioisilla.

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 Jokioinen
puh. (03) 424 9100

- Hallit
- Moduulirakentaminen
- Maneesin rakentaminen
- Puuelementti