Rekrylomake | Mestarihalli

phone mail map marker

phone mail map marker

MIKSI FM-HAUS? 

Meillä on selkeä visio siitä kuka me olemme ja mihin olemme matkalla. Ymmärrämme modernin yhteiskunnan haasteita ja olemme nykyaikainen työnantaja. Siksi meille on hakeutunut töihin hyviä tyyppejä ja työyhteisömme on tiivis porukka. Tiedämme, että työt sujuvat tehokkaasti, kun työntekijöitä arvostetaan ja heistä pidetään huolta. Sen vuoksi me kuuntelemme työntekijöitämme ja kannustamme heitä myös pitämään huolta omasta terveydestään muun muassa liikkumalla. 

Nopeat toimitukset edellyttävät saumatonta tiimityötä. Siksi me arvostamme jokaisen työpanosta ja meille kaikki työntekijät ovat tärkeitä. Ja tiedämme, että välillä täytyy pitää myös hauskaa. Siksi heitämme toisinaan vaihteen vapaalle ja järjestämme usein työporukan yhteisiä tapahtumia. Panostus työntekijöihin on panostus tulevaisuuteen. 

Tule meille töihin, tule tekemään tiloja tulevaisuudelle!

HAEMME JATKUVASTI TYÖNTEKIJÖITÄ TEHTAALLEMME

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella. Rakennusalan kokemus katsotaan eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää on oikea asenne ja motivoitunut ote työntekoon. Koulutamme työntekijämme tehtaan työtehtäviin.  

FM-Haus toimii puuelementtirakentamisen kolmella alueella: Mestarihallit, valmiit siirtokelpoiset Mestarimoduuli-rakennukset ja Mestarielementit. Yli 2 000 tyytyväistä asiakasta kaupan, teollisuuden, maatalouden ja julkisrakentamisen alalla on valinnut tilaratkaisuksi Mestari-tuotteen. FM-Hausin tuotteet valmistetaan Jokioisilla.

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 Jokioinen
puh. (03) 424 9100

- Hallit
- Moduulirakentaminen
- Maneesin rakentaminen
- Puuelementti